Започна подготовката за последния и най-важен модул, който е с продължителност от два месеца и е в две части, а именно „Актьорско майсторство за КИНО“  с част 1 – Драма и част 2 – Комедия. Всичко това ще даде финален образ на всеки участник в реалити формата „Аз ставам звезда“.

 

Реалити формат „Аз ставам звезда“ ще стартира излъчването си с първи сезон от месец Септември и ще продължи до месец Декември, когато ще бъдат финалите и обявяване на победителите. Епизодите ще бъдат с продължителност между 60 и 90 минути, като тази продължителност може да претърпи промени, в случай на необходимост или по преценка на продуцентите. По предварителен план, епизодите ще бъдат излъчвани в делнични дни от понеделник до петък. Часовият пояс ще бъде допълнително обявен.

 

В периода на излъчване, всеки участник ще трябва да гласува за някой от другите таланти. Това ще бъде направено по предварителна организация, обявена от продуцентите. Правилата за гласуване и определяне на победителите ще бъдат публикувани допълнително.

 

Реалити формат „Аз ставам звезда“ ще бъде реализиран в 5 отделни предавания, както следва:

 

  • „Аз ставам звезда“ – деца (4-7г.)
  • „Аз ставам звезда“ – деца  (8-10г.)
  • „Аз ставам звезда“ – деца (11-13г.)
  • „Аз ставам звезда“ – тийн (14-17г.)
  • „Аз ставам звезда“ – 18+

 

За повече информация, свържете се с нас на посочените на сайта ни телефони или пишете на фейсбук страницата ни