Скъпи малки и големи участници, родители, приятели и колеги.

 

На 2.10.2019г. компанията подписа договор за излъчване на 88 епизода от реалити шоу „Аз ставам звезда“ по ТВ Българе. Според договора излъчването трябваше да бъде всеки делничен ден от 10:30ч. и да стартира на 7.10.2019г. Телевизията пое писмен АНГАЖИМЕНТ към нас, както и към всички участници, включително деца, че ще изпълни своята част от договора.

На 6.10.19г. (неделя) получихме неофициално обаждане от представител на телевизията, с което ни помолиха да уведомим всички, че излъчването ще се отложи с една седмица, а именно 14.10.19г., като причина да посочим „технически проблем“. Междувременно същата вечер получихме и снимка със заплаха от името на Сашо Дойнов към Николая Димитрова, която работи в ТВ Българе в отдел ПР и реклама.

От началото на седмицата (7-12.10.19г.) в програмата на телевизията присъства реалито шоу „Аз ставам звезда“ в дните от понеделник до петък от 10:30 и повторение от 16:00ч., въпреки че по договор телевизията има право само на едно излъчване на епизод. Програмата не е спазена и няма излъчени епизоди.

На 8.10.19г. телевизията излъчи интервю с водещите на реалити шоу „Аз ставам звезда“ – Наталия Дукова и Марина Колева, които говориха за предаването и излъчването му в програмата на телевизията.

В периода от 6 до 9.10.19г. нееднократно се опитахме да стигнем до среща и нормални разговори с ръководството на телевизията, но всички опити бяха отхвърлени или оставени без отговор.

На 8.10.19г. ТВ Българе изпрати уведомление за прекратяване на договора между двете страни по взаимно съгласие. Фирмата ни не даде такова съгласие, тъй като нямаше посочен никакъв мотив и никаква законова причина да подведем всички участници с подобно действие.

На 9.10.19г. получихме уведомление, изпратено по електронна поща за едностранно разваляне на този договор от страна на телевизията. Посочените доводи в уведомлението категорично се отхвърлят от фирмата ни и поради тази причина пуснахме контра уведомление, с което изразяваме несъгласие и готовност да защитим името на компанията, на колегите ни и най-вече на всички участници. Вярваме, че отношението на телевизията е несправедливо и за това ще предприемем нужните съдебни действия.

За съжаление, уведмояваме всички участници в реалити шоу „Аз ставам звезда“ сезон 1, че телевизия Българе няма да изпълни обещанието си към фирмата и всички вас. 

Въпреки всичко, ние ще спазим нашите задължения и обещания и ще започнем активно излъчване на всички 88 епизода от предаването. Даваме официален старт на 14.10.19г – Понеделник. Излъчването ще бъде всеки ден от понеделник до петък от 19:00ч. в YouTube канала ни. Ще качваме линкове и информация на фейсбук страницата ни всеки ден.

При каквито и да е въпроси, можете да се обърнете към наши представители или да пишете на самата телевизия.

Качваме видеа и снимки от коресподенцията ни. Ако някой от участниците желае да си търси законовите права, молим да се свържете с нас, за да предоставим необходимата правна помощ.

Искаме да докажем, че на българския пазар има място за нови, млади и пробивни продуцентски компании. Тази ситуация не може да ни спре, защото енергията, големината на екипа, който стои за всичко, което се случи като в приказка, любовта на участниците ни и очакванията на хиляди хора ни карат да продължаваме да се борим и да доказваме, че няма невъзможни неща. Независимото онлайн пространство ще приюти това реалити шоу, а след него следват снимките на сериалите „Истински рими“, „Академия за таланти – деца“ сезон 1 и „Академия за таланти – тийн“ сезон 1. Всички поети от агенцията ангажименти ще бъдат изпълнени.

В допълнение, всички участници от реалити формат „Аз ставам звезда“ сезон 1 ще получат възможност за безплатно обучение в рамките на 1 месец  в нашите школи по „Кино актьорско майсторство“. Това ще се случи от 1.11.19г. до 1.12.19г. За да разберете повече подробности и да се запишете (ако все още не сте), пишете ни или звънете на 0878 12 89 19 от 11:00ч до 17:00ч. всеки делничен ден.