Кино Академия за Таланти е новото име на школата, която вече 3-та година подготвя и реализира малки и големи таланти в профил Кино, на възраст от 4 до 64г.

Имаме и нова кауза – да дадем поле за изява на хора в неравностойно положение. На снимки пред камера и комисия, те ще имат възможност да изиграят сцени от филм, заедно с популярни български актьори. С помощта на звездните си партньори и под напътствията на кино режисьор, това ще осигури една различна тръпка и вълнуващо изживяване, което не е толкова достъпно за таланти неравностойно положение.

Кратките филмчета, които ще се получат от опитите, може би ще прераснат в един среднометражен филм. Това е първо по рода си предложение от такъв характер!

Новото лице-мениджър на Кино Академия за таланти e Атанас Михайлов.

Кратка визитка:

Наско Михайлов е актьор и тв водещ. Той завършва 151-о СОУ в София, със специалност ТЕАТЪР и аудио-визуална техника, а след това актьорство за драматичен театър в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов”. Специализира телевизионно и филмово изкуство в Калифорнийския държавен университет. Той се изявява като певец в момчешката група “UP DOWN”, просъществувала от 1998 до 2002 г. Между 2002 и 2005 г. участва във филмовите продукции „Едно дете в повече” и „Църква за вълци”. Наско започва телевизионната си кариера от МелоТВМания, където е водещ в продължение на седем години. Мести се в музикалната телевизия City TV, където се занимава със заснемането, монтажа, режисурата, както и воденето на различни предавания, като междувременно се снима и в няколко филма. През 2009 г. става водещ на българската адаптация на предаването „Страх“ по NOVA. Получава главна роля в криминалния сериал „Кантора Митрани“, както и роли в ,,Столичани в повече‘‘ и ,,Откраднат живот‘‘, „Под прикритие“ и  кино-лентата „Дъвка за балончета“. През 2018г. Наско и Дани ICE, от култовата група ICE CREAM, създават нова банда , наречена ICE-TEAM. От 2015та година, Наско Михайлов е председател на българската Flyboard федерация и единствен професионален състезател в България, като това е един от 100те екстремни спорта , които практикува. От 2019г. е и преподавател в музикално-артистична школа, където помага на младите певци да се превръщат в истински артисти на сцената.

Ето какво казва той за себе си:

„Дългогодишните ми интереси и познания в областта на театъра, киното и шоубизнеса спомогнаха за усвояването на артистичен подход към неформалната комуникация, на който се основава лекотата в общуването ми с различни хора. Заниманията ми с туризъм и екстремни спортове / плуване, скално катерене, езда, фехтовка, спортна гимнастика, каскадьорство, танци, ски, сноу-борд, кайт-сърфинг, моно-ска, бънджи скокове, парашутизъм, уейк-борд и Флайборд , рапелинг, и  мн.др./, както и любовта ми към природата, изградиха у мен допълнителни волеви качества, също и отработени умения за разтоварване от стреса и съхраняване и предаване на спокойствието на работното място.

Общителна личност съм, в състояние  бързо да приобщавам и предразполагам хората, разкривайки най–доброто във всеки. Поддържам контакти с личности от различни общности и култури, което е свързано и с разнообразните ми познания и интереси. В следствие на дългогодишния ми опит в сферата на шоубизнеса –  като водещ на редица предавания, конкурси, промоции, концерти и т.н., придобих личностни качества и умения, свързани със: самоконтрол и дисциплина, чувство за отговорност, концентрация, предразполагане и приобщаване на всички към поставените задачи, все качества, които смятам, че мога да предам на талантите, които ще открием с Кино Академия за Таланти“.