Агенция за подбор на кадри FILM CASTING BG прави поредица от интервюта на персонажи, които са с роля в продукцията „Лъжливи рими“. Въпросите към всички са еднакви, а отговорите се пускат без редакция. 

Абонирайте се за YOUTUBE канала на „Лъжливи рими“, където ще можете да гледате сериала онлайн – https://www.youtube.com/channel/UCMPCTqcf5dUdVy8y-FYayTQ

 

Интервю с Атанас Колев – участва в сериала „Лъжливи рими“.

 

1. Разкажете за вас накратко.

Роден съм в Русе през 1969.Завърших Икономически техникум и после естрадния отдел на Консерваторията,специалност пеене ,От 1990 г до ден днешен работя по професията си , Артист -изпълнител. В момента съм 4 курс в класа на Снежина Петрова и Цветана Манева по актьорско майсторство.


2. За първи път ли се явихте на кастинг и мислихте ли, че ще бъдете избрани?

Да, на кастинг се явих за първи път. Беше ми много трудно, защото през всички години съм доказан изпълнител и в моята професия съм с огромно самочувствие. Снежина ми обясни,  че в актьорската професия е по-различно и е нормално да се явяваш на кастинги. Знаех, че ще ме харесат, защото аз съм със 30 годишния опит и рутина на артист , а и вече студент по актьорско майсторство.  Знаех,  че на първия кастинг са ме харесали и твърдо  знаех, че на втория кастинг, пред режисьора Не са ме харесали. Смятам, че винаги съм стъпвал здраво на земята и съм виждал реално всичко.

 

3. Какво мислите за платените кастинги и участвали ли сте в такива ?

Не, никога не съм участвал в платени кастинги. Не знам какво да мисля за тях , но аз в случая пак съм егоист. В изкуството съм свикнал да получавам за това пари, Не знам, може би нещо много голямо би ме подмамило за да дам пари за това, ако съм разбрал правилно въпроса.

 

4. Какво мислите за репортажите на “Господари на ефира”, в които се опитаха да опетнят името на сериала и какво бихте казали на хората, които им вярват?

За Господарите, … ами аз съм в кухнята на шоубизнеса и всичко ми е ясно, но докато не се запознаеш с реалността никога не може да си сигурен. Тъй като аз вече съм се запознал с, екипите на сериала , мога да заявя, че това са прекрасни професионалисти и всичко е много честно и почтено, за това не вярвайте на помията,  която се изсипа за сериала. Всичко е поръчково.


5. Каква е емоцията, която изживяхте на кастинга и по време на снимачния процес?

Аз за първи път се снимам. Този сериал ми е дебют, а знам че ме очакват тепърва по големи роли, защото което си поставя за цел го постигам. Ммного хубава емоция!. Запознах се и се сприятелих с прекрасния екип, харесахме се взаимно.

 

6. Как бихте описали организацията на кастинг кампанията и на снимачния процес на сериала “Лъжливи рими”?

Цялата организация и на кастинг и на снимки беше на невероятно професионално ниво. Адмирации.


7. Защо според вас в повечето български продукции участват едни и същи популярни лица?

По този въпрос мога много да говоря , но няма, Това, че са популярни, не значи че всички са талантливи. Нормално обаче, ако са популярни медийно, ще привлекат гледаемост. По тази тема държа да ме поканите в телевизията, ако има предаване за сериала, ще се радвам да дискутираме.

 

8. От вашия опит познавате ли много случаи, в които български продуценти дават шанс на нови и недоказани лица?

Да, аз лично също го правя в музиката. Винаги съм бил за ,да се дава шанс на нови лица в целия шоубизнес, а вече то от тях зависи , но всеки трябва да получи шанс.

 

9. Бихте ли препоръчали агенция за подбор на кадри Film Casting BG и защо?

Да,съвсем отговорно, защото тази агенция прави всичко със сърце и душа!

 

 

 

 

Очаквайте първият български хип  хоп сериал „Лъжливи рими“ през Септември 2018г. Продукцията е продуцирана от Plovdiwood Ent. и Devil Cinema. 

Можете да кандидатствате за новите продукции, които са реалити формат „Аз ставам звезда“ и детски-тийн сериал „Академия за таланти“ на www.akademiazatalanti.com Тези продукции са продуцирани от Exclusive Media Entertainment.