Агенция за подбор на кадри FILM CASTING BG прави поредица от интервюта на персонажи, които са с роля в продукцията „Лъжливи рими“. Въпросите към всички са еднакви, а отговорите се пускат без редакция. 

Абонирайте се за YOUTUBE канала на „Лъжливи рими“, където ще можете да гледате сериала онлайн – https://www.youtube.com/channel/UCMPCTqcf5dUdVy8y-FYayTQ

 

Интервю с Дилян Дрънков – участва в сериала „Лъжливи рими“.

 

1. Разкажете за вас накратко.

Казвам се Дилян Дрънков, на 23 години от Бяла Слатина. Завърших в местната Гимназия в града, в паралелка, в която предимно изучавах английски език и информатика. В момента работя в “Head”, като предлагам тенис и ски екипировка, в която “HEAD” са име и са добре познати. Последните ми изяви на сцена, изключвайки сериала, бяха доста отдавна, на крехката възраст от 10-11 години, ако добре си спомням, като взимах участие в местния театър.

 

2. За първи път ли се явихте на кастинг и мислихте ли, че ще бъдете избрани?

Това беше второто ми явяване на кастинг, и да, смятах, че ще бъда избран. Дори и да имах известни забележки към себе си, смятам, че се справих добре и бях уверен в това, че ще участвам в сериала.

 

3. Какво мислите за платените кастинги и участвали ли сте в такива ?

Като цяло не съм фен на платените кастинги, а това беше първият такъв, в който участвам. Исках много да се покажа, това е. Другото не беше важно.

 

4. Какво мислите за репортажите на “Господари на ефира”, в които се опитаха да опетнят името на сериала и какво бихте казали на хората, които им вярват?

Всъщност аз разбрах за случая след самият кастинг. След като чух за това, то въобще не ме разклати, просто бях търпелив и се пуснах по течението. За мен нямаше да е от значение дори и слуховете да се бяха оказали верни. Но ето, че те бяха опровергани и такива снимки имаше. Относно хората, които вярваха на слуховете, не съм изненадан. Хората им вярват, взимали са не веднъж отношение в разрешаването на какви ли не казуси, дори и в случая да не бяха прави. Мисля, че хората бяха доста мнителни към сериала поради факта, че кастингите бяха платени. Това най-вероятно е разклатило доверието им и ги е тласнало към предаването

 

5. Каква е емоцията, която изживяхте на кастинга и по време на снимачния процес?

Изживях доста позитивни емоции по време на снимките. Снимачният ден беше дълъг и изтощителен, но беше изпълнен с тръпка, защото това беше нещо ново за мен и тръпнех да натрупам опит в сферата. Екипът беше страхотен, научих доста и си изкарах страхотно. Надявам се да снимам отново с тях. Сигурен съм, че бъдещето им вещае огромен успех и дано аз съм част от него.

 

6. Как бихте описали организацията на кастинг кампанията и на снимачния процес на сериала “Лъжливи рими”?

Организацията беше добра, дори и тя да не зависеше изцяло от тях, а и от актьорите, които участват в сериала, но това, което зависеше от екипа на “Лъжливи Рими” беше страхотно.

 

7. Защо според вас в повечето български продукции участват едни и същи популярни лица?

Ще бъда честен и ще отбележа, че не следя много българското кино, но е факт, че когато и да попадна на такъв, актьорският състав сякаш е един и същ. Това може да се дължи на това, че са актьори доказали се във времето, или може би на това, че просто не се дава шанс на нови таланти да се докажат. Мисля, че опита в киното не винаги е критерии. Изкуството да пресъздаваш един или много имиджа понякога ти е заложено, но някои хора, просто се нуждаят от “побутване”, за да се изявят и те имат нужда от проява и вяра в тях.

 

8. От вашия опит познавате ли много случаи, в които български продуценти дават шанс на нови и недоказани лица?

Тук ми е нужен опит за да отговоря, какъвто на мен ми липсва, но понеже именно аз все още съм недоказан в киното, предполагам, че възможност ми бе дадена точно от организаторите на сериала, за което съм благодарен и е нещо, което напълно подкрепям. Мисля, че това ще ги срещне с таланти, за които не са и подозирали.

 

9. Бихте ли препоръчали агенция за подбор на кадри Film Casting BG и защо?

ДА! Защо не? На мен ми беше даден шанс, защо не и на вас?

 

 

 

 

 

Очаквайте първият български хип  хоп сериал „Лъжливи рими“ през Септември 2018г. Продукцията е продуцирана от Plovdiwood Ent. и Devil Cinema. 

Можете да кандидатствате за новите продукции, които са реалити формат „Аз ставам звезда“ и детски-тийн сериал „Академия за таланти“ на www.akademiazatalanti.com Тези продукции са продуцирани от Exclusive Media Entertainment.