Агенция за подбор на кадри FILM CASTING BG прави поредица от интервюта на персонажи, които са с роля в продукцията „Лъжливи рими“. Въпросите към всички са еднакви, а отговорите се пускат без редакция. 

Абонирайте се за YOUTUBE канала на „Лъжливи рими“, където ще можете да гледате сериала онлайн – https://www.youtube.com/channel/UCMPCTqcf5dUdVy8y-FYayTQ

 

Интервю с Иван Иванов– участва в сериала „Лъжливи рими“.

 

1.Разкажете за вас накратко.

Казвам се Иван Иванов. Роден съм, живея и работя в гр. Дупница. Актьор съм в Общински драматичен театър “Невена Коканова”. Учил съм “Актьорско майсторство” в Театрален колеж “Любен Гройс”, където бях в един клас с Юлиан Вергов и Нов Български Университет. Моето следване продължи доста време, но имах късмет да бъда в класа на голямата българска актриса Цветана Манева, която  преподаваше в тези две учебни заведения. Исках да видя как е и на двете места. В НАТФИЗ също исках да уча, но не бях допуснат дори да кандидатствам, защото тогава имаше възрастово ограничение 25 години за мъжете и 23 за жените, а аз бях на 26г. Малко късно се ориентирах към актьорската професия. Преди това учих “Промишлена електроника” в Технически университет и така си минаха годините.

До момента имам над 30 роли в театъра и съм се снимал предимно в чужди продукции. Имам една епизодична роля единствено в сериала “Столичани в повече”.

2. За първи път ли се явихте на кастинг и мислихте ли, че ще бъдете избрани?

Моето участие в “Лъжливи рими” стана съвсем случайно. Моята колежка Виктория Янева ми изпрати линк, за онлайн участие, което си имаше срок. Времето изтичаше и аз попълних формуляра в последния момент, оставаха още десетина минути. Просто реших да си пробвам късмета. По принцип не ходя на кастинги, защото съм убеден, че няма смисъл. Въобще не съм очаквал да бъда избран, това беше изненада за мен.

 

3. Какво мислите за платените кастинги и участвали ли сте в такива ?

Да си кажа честно, малко се попритесних, но си казах, че каквото-такова, ще участвам докрай на хорото, щом съм се хванал.

 

4. Какво мислите за репортажите на “Господари на ефира”, в които се опитаха да опетнят името на сериала и какво бихте казали на хората, които им вярват?

Исках лично да се убедя в твърденията на Господари на ефира”, а на хората, които им вярват бих казал, че е за тяхна сметка това нещо. Сега можеха да са участници в сериала.

5. Каква е емоцията, която изживяхте на кастинга и по време на снимачния процес?

Беше ми много приятно.

 

6. Как бихте описали организацията на кастинг кампанията и на снимачния процес на сериала “Лъжливи рими”?

Много професионлно.

7. Защо според вас в повечето български продукции участват едни и същи популярни лица?

Защото продукциите разчитат вече на доказани имена, вместо да създават нови.

 

8. От вашия опит познавате ли много случаи, в които български продуценти дават шанс на нови и недоказани лица?

Много малко са продуцентите, които дават шанс за изява на обикновените хора .

 

9. Бихте ли препоръчали агенция за подбор на кадри Film Casting BG и защо?

Да, чудесни хора и професионалисти!

 

 

 

Очаквайте първият български хип  хоп сериал „Лъжливи рими“ през Септември 2018г. Продукцията е продуцирана от Plovdiwood Ent. и Devil Cinema. 

Можете да кандидатствате за новите продукции, които са реалити формат „Аз ставам звезда“ и детски-тийн сериал „Академия за таланти“ на www.akademiazatalanti.com Тези продукции са продуцирани от Exclusive Media Entertainment.