Кино Академия за Таланти организира и Ви кани на БЕЗПЛАТЕН онлайн кастинг за малки и големи от 4 до 64г. за участие в няколко различни кино и телевизионни продукции:

  • нов риалити шоу формат – „Изиграй го“
  • Криминален сериал
  • Пълнометражен филм – драма
  • Детски – тийн сериал

Проектите ще обхванат територията на цялата страна. Ще бъде дадена уникална възможност на всички, които смятат, че имат талант и артистичност. ВСИЧКИ участници в посочените продукции ще бъдат избрани посредством този предварителен национален КАСТИНГ. Няма нужда да сте завършили или да сте учили актьорско майсторство. Достатъчно е да смятате, че имате какво да покажете и искате да го постигнете.

На кастингите или на снимките на наши продукции ще имате възможност да си партнирате с популярни личности.

Следващият, който ще спечели роля, ще бъде някой от вас!

https://www.facebook.com/akademiqzatalanti/videos/814134939341199/?__xts__[0]=68.ARA2M4RKjcFHRbpmcnQVLzUPfF8yPwiV6UeyZ5D41wx5CXIxk5oqHWw28xvdcXFf0emSywyOyhvvEfOw166kfOMsBHWGokBKM4sTLOp03Kw4DqlYKSIAJ7aJhqGtz55mzSFgI43wdK-ex2VAnD7uBK8KA-N6kus3IXmMCxIaDkTi0cLsrxTxegd_rcMMZpLLvrXGWbOcfuzCIYCaJwmX8dShVHPO3FnJMDJPFJ3J-pjVFXyVxgGJuU48rT0J03in7BCwoFrqCSmP3BsfdbnkRgKUU1N-mzxswajoLzb_2ASB6vgAz_TJerAR_a_0HmkG9ZElY5iQnT8E6petkpmpuX85P-7ik60s&__tn__=-R

 

Даваме възможност и на хора в неравностойно положение да се включат в кастингите ни в цялата страна. За тази благотворителна кампания се погрижи и организира новият мениджър на “Кино Академия за Таланти” – Атанас Михайлов. Повече информация за Атанас Михайлов и благотворителната кампания тук: http://akademiazatalanti.com/?p=500

 

ОРГАНИЗАЦИЯ:

Кастингът е национален и се провежда онлайн, а одобрените кандидати се канят на втори кръг, който се провежда на живо в най-големите 7 града в страната.

По време на втори кръг, одобрените кандидати ще работят с професионален КИНО екип, с който ще снимат част от филмова сцена.

Всички кръгове на кастинга са БЕЗПЛАТНИ. 

При събития на живо се спазват всички противоепидемиологични мерки!

 

Внимание!

Най-добрите кандидати ще бъдат поканени за работа с продуценти и режисьори, свързани с Кино Академия за таланти!

 

Възрастовите категории са:

Деца:

За деца от 4 до 12г. информация и кандидатстване на този линк: НАТИСНЕТЕ ТУК

Тийнейджъри:

За тийнейджъри от 13 до 17г. информация и кандидатстване на този линк: НАТИСНЕТЕ ТУК

Мъже и жени:

За мъже и жени от 18 до 64г. информация и кандидатстване на този линк: НАТИСНЕТЕ ТУК

 

 

Какво е риалити шоу „Изиграй го“?

„Изиграй го“ е риалити шоу, което се снима за първи път в България. Ново, изключително позитивно и проследяващо историята на развитие на таланти, които искат да успеят в кино индустрията в Българския и международния пазар.

Този формат е първи подобен за Българския пазар и се презентира изцяло от Кино Академия за таланти, а възможностите, които дава на участниците са без аналог.

Нашата цел е всеки участник да се почувства сигурен в собствения си успех и да пробва силата на потенциала си още в ранна възраст.

Вярваме, че това е начина децата на България да имат повече възможности за реализация.

 

Мисия и ценности:

Ние в Кино Академия за таланти знаем, че всеки криен талант в себе си, който чака да бъде открит и развит.

Това, което искаме да откроим е не красотата като идеал, а израстването на таланти в насоки като социализация, усещане за лидерство, самочувствие, увереност, желание за реализация и мотивация за успех. Това са качества, които изграждат фундаментална основа за развитие на всяка личност, бореща се в свят с ожесточена конкуренция във всеки отрасъл.

В този смисъл, ценностите, които искаме да създадем и изградим в нашите таланти, са същите, които ще Ви изградят като по-добри и успешни хора.

Не пропускайте възможността! Очакваме Ви!

 

 

Деца:

За деца от 4 до 12г. информация и кандидатстване на този линк: НАТИСНЕТЕ ТУК

Тийнейджъри:

За тийнейджъри от 13 до 17г. информация и кандидатстване на този линк: НАТИСНЕТЕ ТУК

Мъже и жени:

За мъже и жени от 18 до 64г. информация и кандидатстване на този линк: НАТИСНЕТЕ ТУК