Агенция за подбор на кадри FILM CASTING BG прави поредица от интервюта на персонажи, които са с роля в продукцията „Лъжливи рими“. Въпросите към всички са еднакви, а отговорите се пускат без редакция. 

Абонирайте се за YOUTUBE канала на „Лъжливи рими“, където ще можете да гледате сериала онлайн – https://www.youtube.com/channel/UCMPCTqcf5dUdVy8y-FYayTQ

 

Интервю с Кристиян Атанасов – участва в сериала „Лъжливи рими“.

 

1. Разкажете за вас накратко.

Здравейте ,аз съм Кристиян Атанасов на 21г. Живея и уча в град Пловдив , участвам в реклами, видеоклипове и имам честта да учасвам в новия български сериал “Лъжливи рими ” .

 

2. За първи път ли се явихте на кастинг и мислихте ли, че ще бъдете избрани?

Не за пръв път се явявам на кастинг и съм наясно с нещата. Почти бях сигурен, че ще бъда избран. Дадох всичко от себе си и се получи .

 

3. Какво мислите за платените кастинги и участвали ли сте в такива ?

Смятам, че всеки сам решава за какво да похарчи парите си. Качеството си има цена!

 

4. Какво мислите за репортажите на “Господари на ефира”, в които се опитаха да опетнят името на сериала и какво бихте казали на хората, които им вярват?

За репортажа нямам какво да кажа освен, че аз бях там без да съм платил каквото и да било, освен таксата за платената част на кастинга, като всеки друг и в крайна сметка ме избраха. Тези, които вярват на фалшиви репортажи – това си е техен проблем. Без да пробваш няма как да разбереш.

 

5. Каква е емоцията, която изживяхте на кастинга и по време на снимачния процес?

Всичките емоции и приятни моменти от снимачния процес, които споделихме заедно, с всички участващи, са неописуеми! Много смях, много вълнение,имаше и напрежение, но все пак не е лесно да се работи с много хора. Въпреки това нещата се случиха и сериала е факт .

 

6. Как бихте описали организацията на кастинг кампанията и на снимачния процес на сериала “Лъжливи рими”?

Организацията беше на ниво и на кастинга и на снимачния процес. Всеки си знаеше работата и всичко премина гладко.

 

7. Защо според вас в повечето български продукции участват едни и същи популярни лица?

В българските продукции  участват едни и същи лица. Не се дава възможност за нови, неопитни кадри да пробият в шоубизнеса. Трябва да има повече такива кастинги, за да може и хора, които не са познати на българската публика да получат шанс за изява.

 

8. От вашия опит, познавате ли много случаи, в които български продуценти дават шанс на нови и недоказани лица?

За съжаление, няма много продуценти, които дават възможност за изява на обикновените хора .

 

9. Бихте ли препоръчали агенция за подбор на кадри Film Casting BG и защо?

Агенцията е много добра и организацията е на ниво. Препоръчвам, който има желание за изява – това е мястото. Екип от профисионалисти ще се погрижи за вас .

 

 

 

 

Очаквайте първият български хип  хоп сериал „Лъжливи рими“ през Септември 2018г. Продукцията е продуцирана от Plovdiwood Ent. и Devil Cinema. 

Можете да кандидатствате за новите продукции, които са реалити формат „Аз ставам звезда“ и детски-тийн сериал „Академия за таланти“ на www.akademiazatalanti.com Тези продукции са продуцирани от Exclusive Media Entertainment.