Агенция за подбор на кадри FILM CASTING BG прави поредица от интервюта на персонажи, които са с роля в продукцията „Лъжливи рими“. Въпросите към всички са еднакви, а отговорите се пускат без редакция. 

Абонирайте се за YOUTUBE канала на „Лъжливи рими“, където ще можете да гледате сериала онлайн – https://www.youtube.com/channel/UCMPCTqcf5dUdVy8y-FYayTQ

 

Интервю с Мария Бонева МИМС – участва в сериала „Лъжливи рими“.

 

1.Разкажете за вас накратко.

Казвам се Мария Бонева и се занимавам професионално с танци повече от 10 години. Имам танцово студио в Стара Загора, в което преподавам и обучавам моите танцьори. The Scary ShadowZzz или BiterZzz – спрямо стила, който презентираме. Участвали сме в редица клипове на известни изпълнители, големи евенти в България и Лондон, Двукратни шампиони на България по Хип Хоп, множество титли и отличия, запомнящ се Хип Хоп спектакъл “Реалий” поставян няколко пъти на голяма сцена, две участия в популярни телевизионни формати, безброй участия на клубни сцени и още много други. В моето студио години наред се обучават и малки и големи с гарантирано качество и много обич към хората. За мен, хармонията в нашия танцов дом е на първо място. Отделно организирам workshop-и в различни градове в България, за да се даде възможност на повече хора да се докоснат до магията на танца. Безкрайно благодарна съм за доверието на хората към мен.

 

2.За първи път ли се явихте на кастинг и мислихте ли, че ще бъдете избрани?

Да, за първи път се явих на кастинг от такова естество и бях с противоречиви чувства, дали ще успея. Знаех, че искам да бъда част от този проект.

 

3.Какво мислите за платените кастинги и участвали ли сте в такива ?

Всеки има глава на раменете си, за да прецени къде и как да опита и на кого да се довери! Живеем в свят, в който всеки се опитва да изкара пари и от нищото, така че просто трябва да се мисли и да се преценя всяка ситуация. В случая, за мен е оправдано този кастинг да е платен, както би могъл да бъде всеки друг кастинг в България!

 

4. Какво мислите за репортажите на “Господари на ефира”, в които се опитаха да опетнят името на сериала и какво бихте казали на хората, които им вярват?

Според мен, това предаване не винаги е с достоверна и точна информация. Да, много пъти са помагали на различни хора в различни ситуации, но и много пъти ми е правило впечатление, че се изопачават думите и видео материалите в тяхна полза. Смятам, че когато се прави такъв тип репортаж трябва да се излъчва целия материал, за да няма заблуда и манипулация, а да има единствено истина!

 

5.Каква е емоцията, която изживяхте на кастинга и по време на снимачния процес?

Емоцията на кастинга беше съпроводена с малко напрежение и несигурност от това дали ще се справя. Относно снимачния процес – беше уникално! Факта, че си спечелих главна роля, за мен автоматично се превърна в огромна отговорност. Вслушвах се в думите и напътствията на екипа, за да има най-добър резултат и всички да са доволни от крайния продукт. Вълнението беше огромно! Тези неща не се случват всеки ден и трябва да се ценят!

 

6.Как бихте описали организацията на кастинг кампанията и на снимачния процес на сериала “Лъжливи рими”?

В една такава продукция, с много и различни хора, винаги трябва да се проявява търпение и разбиране. На всеки човек, докоснал се до тази материя, му е ясно, че не е лесно винаги всичко да върви по план и точен час. За мен лично всичко беше прекрасно.

 

7.Защо според вас в повечето български продукции участват едни и същи популярни лица?

Интереси, лична изгода. Много неща бих казала тук, защото често съм била свидетел на ситуации, в които не се избира качеството, а се избира интересът. Ако не си “човек на човека” или ако не са ти достатъчно силни връзките, нямаш шанс! Точно за това съм благодарна на екипа на сериала, че ми се довериха и ми дадоха този уникален шанс, който никой не дава без да си човек на някой! Доверието, което ми се гласува и то с главна роля, за мен означава много! Такъв тип хора, които дават шанс на нови кадри, заслужават голямо уважение!

 

8.От вашия опит познавате ли много случаи, в които български продуценти дават шанс на нови и недоказани лица?

Почти не познавам такива. Може би, точно затова толкова много ме впечатли всичко по сериала “Лъжливи Рими”. Защото дават шанс именно на такива нови и недоказани лица да се научат, да докажат, че могат и мисля, че резултатът е на лице! Аз бих постъпила по същия начин. За мен е много по-красиво да дадеш шанс!

 

9. Бихте ли препоръчали агенция за подбор на кадри Film Casting BG и защо?

Да, защото знаят как да вършат работата си и да извадят най-добрите ти черти на показ! Не те унижават, а те издигат!

 

Връзка с Мимс Бонева тук: https://www.facebook.com/maria.boneva.12327

BiterZzz Twerk & Hip Hop: https://www.facebook.com/biterzzztwerk

The Scary ShadowZzz: https://www.facebook.com/The-Scary-ShadowZzz-Dance-Studio-Hip-Hop-562823677415357/

 

 

Очаквайте първият български хип  хоп сериал „Лъжливи рими“ през Септември 2018г. Продукцията е продуцирана от Plovdiwood Ent. и Devil Cinema. 

Можете да кандидатствате за новите продукции, които са реалити формат „Аз ставам звезда“ и детски-тийн сериал „Академия за таланти“ на www.akademiazatalanti.com Тези продукции са продуцирани от Exclusive Media Entertainment.