Агенция за подбор на кадри FILM CASTING BG прави поредица от интервюта на персонажи, които са с роля в продукцията „Лъжливи рими“. Въпросите към всички са еднакви, а отговорите се пускат без редакция. 

Абонирайте се за YOUTUBE канала на „Лъжливи рими“, където ще можете да гледате сериала онлайн – https://www.youtube.com/channel/UCMPCTqcf5dUdVy8y-FYayTQ

 

Интервю с Михаил Тодоров – участва в сериала „Лъжливи рими“.

 

1. Разкажете за вас накратко.

Михаил Кънчев Тодоров на 18 години, от град Ямбол. Завършил съм средното си образование в Професионална Гимназия по Земеделие „Христо Ботев”, паралелка механизатор на селско-стопански уреди. За себе си мога да кажа, че съм  енергичен, амбициозен, смел и сериозен. Интересувам се от всички видове изкуства, спортове и по-конретно бокс и футбол. Към настоящия момент се занимавам с различни дейности в сферата на туризма.

 

2. За първи път ли се явихте на кастинг и мислихте ли, че ще бъдете избрани?

Явяването ми на кастинга за филма „ Лъжливи рими” бе моят първи опит да пробия в сферата на актъорското майсторство. Тук бих искал да отбележа, че благодарение на професионалното и приятелско отношение към мен от страна на екипа (екипа на Film Casting BG бел.ред.), се почувствах сякаш съм се явавал на кастинги многократно.

 

3. Какво мислите за платените кастинги и участвали ли сте в такива ?

Считам, че това е една добра алтернатива на очевидно неработещата досегашна система за подбор на актьори. Това е очевидно и от малкия брой актьори, които участват в по-голямата част от българските филми към настощия момент. Чрез платените кастинги, талантливи хора, които не се занимават професионално с това, имат уникалния шанс да станат звезди.

 

4. Какво мислите за репортажите на “Господари на ефира”, в които се опитаха да опетнят името на сериала и какво бихте казали на хората, които им вярват?

Репортажите на „Господари на ефира” не бяха основани на факти, а на необосновани предположения и внушаване на недоказани обвинения. С излизането на сериала, всички тези неистини ще бъдат разобличени.

 

5. Каква е емоцията, която изживяхте на кастинга и по време на снимачния процес?

Кастингът бе невероятно изживяване и спомен, който ще помня за цял живот. По отношение на снимачния процес, бе доста изтощителен и същевременно много интересен и вълнуващ. Режисьорът Стелиан Иванов, чрез своя професионализъм успя да улесни мен и моите колеги и същевременно да създадем един невероятен финален продукт.

 

6. Как бихте описали организацията на кастинг кампанията и на снимачния процес на сериала “Лъжливи рими”?

Изключително професионално и добре организаран кастинг и снимачен процес. Бих искал да допълня също така, че това бе съчетано с една приятелска атмосфера.

 

7. Защо според вас в повечето български продукции участват едни и същи популярни лица?

Това е факт, тъй като всички филмови продукции в днешно време подбират своите актьори по традициония начин и така възможностите за изява на  талантливите непрофесионалисти е силно ограничен

.
8. От вашия опит познавате ли много случаи, в които български продуценти дават шанс на нови и недоказани лица?

Това е абсолютен факт, и именно заради това наличието на сериали като „ Лъжливи рими” е полезно за българското кино.

 

9. Бихте ли препоръчали агенция за подбор на кадри Film Casting BG и защо?

Работата с Film Casting BG бе невероятно удоволствие и бих ги препоръчал на всички млади и амбициозни непрофесионалисти, които имат желанието  да се занимават с актьорско майсторство.

 

 

 

 

Очаквайте първият български хип  хоп сериал „Лъжливи рими“ през Септември 2018г. Продукцията е продуцирана от Plovdiwood Ent. и Devil Cinema. 

Можете да кандидатствате за новите продукции, които са реалити формат „Аз ставам звезда“ и детски-тийн сериал „Академия за таланти“ на www.akademiazatalanti.com Тези продукции са продуцирани от Exclusive Media Entertainment.