Агенция за подбор на кадри FILM CASTING BG прави поредица от интервюта на персонажи, които са с роля в продукцията „Лъжливи рими“. Въпросите към всички са еднакви, а отговорите се пускат без редакция. 

Абонирайте се за YOUTUBE канала на „Лъжливи рими“, където ще можете да гледате сериала онлайн – https://www.youtube.com/channel/UCMPCTqcf5dUdVy8y-FYayTQ

 

Интервю с Николай Бояджиев – участва в сериала „Лъжливи рими“.

 

1. Разкажете за вас накратко.

Името ми е Николай Бояджиев. Завършил съм НАТФИЗ “Кр. Сарафов”. От 1980 година,до ден днешен се занимавам с театър-основно куклен. Имам над 150 роли и около 80 пъти съм поставял пиеси. Биографията ми-театралната-е доста обширна.

 

2. За първи път ли се явихте на кастинг и мислихте ли, че ще бъдете избрани?

За първи път се явявам на кастинг за роля в кино. Явих се с мисълта да го спечеля.

 

3. Какво мислите за платените кастинги и участвали ли сте в такива ?

За първи път се явявам на кастинг, пък бил той платен или безплатен. Мисля,че платеният кастинг би ограничил явяването на прекалено много желаещи, които не си дават сметка за сложността на предстоящата работа.

 

4. Какво мислите за репортажите на “Господари на ефира”, в които се опитаха да опетнят името на сериала и какво бихте казали на хората, които им вярват?

Не смятам, че тези репортажи са най-достойното нещо, което съм виждал. Самия факт, че отшумяха на принципа-“Всяко чудо за три дни”, мисля, че доказва ненужността им. На хората бих казал, че телевизията не е правораздавателна система ! Смисълът и е друг!

 

5. Каква е емоцията, която изживяхте на кастинга и по време на снимачния процес?

На кастинга беше по-притеснително,в сравнение със самият снимачен процес. По време на снимките се забавлявах. Най-важното за мен е, че видях и се убедих, че “киното” е друго изкуство. Подходът и начинът на игра са различни ! Уж е същото, ама не съвсем !

 

6. Как бихте описали организацията на кастинг кампанията и на снимачния процес на сериала “Лъжливи рими”?

Мисля,че организацията беше много добра ! Нямаше безмислено висене,пътуване и обикаляне от град на град !

 

7. Защо според вас в повечето български продукции участват едни и същи популярни лица?

Това е най-сигурния начин в “борбата за успех или рейтинг” ! Известните лица -така наречените “Мечки”-се очаква да предизвикат интереса на хората,но мисля,че водят и до обратния ефект !

 

8. От вашия опит познавате ли много случаи, в които български продуценти дават шанс на нови и недоказани лица?

Моят опит в тази насока е минимален, но от видяното по телевизиите мисля, че даващите път на нови лица са изключително малко! Бих казал, че почти никой не го прави .

 

9. Бихте ли препоръчали агенция за подбор на кадри Film Casting BG и защо?

Да, бих я препоръчал, след като и аз съм част от дейността ѝ !

 

 

 

Очаквайте първият български хип  хоп сериал „Лъжливи рими“ през Септември 2018г. Продукцията е продуцирана от Plovdiwood Ent. и Devil Cinema. 

Можете да кандидатствате за новите продукции, които са реалити формат „Аз ставам звезда“ и детски-тийн сериал „Академия за таланти“ на www.akademiazatalanti.com Тези продукции са продуцирани от Exclusive Media Entertainment.