Агенция за подбор на кадри FILM CASTING BG прави поредица от интервюта на персонажи, които са с роля в продукцията „Лъжливи рими“. Въпросите към всички са еднакви, а отговорите се пускат без редакция. 

Абонирайте се за YOUTUBE канала на „Лъжливи рими“, където ще можете да гледате сериала онлайн – https://www.youtube.com/channel/UCMPCTqcf5dUdVy8y-FYayTQ

 

Интервю с Петър Русев – участва в сериала „Лъжливи рими“.

 

1. Разкажете за вас накратко.

Казвам се Петър Русев и съм от Пловдив. Завършил съм
ПУ „П.Хилендарски”- „Предучилищна и Начална училищна педагогика”2003год. Държавен служител съм. До сега не съм участвал във филмови продукции.

 

2. За първи път ли се явихте на кастинг и мислихте ли, че ще бъдете избрани?

Участието ми беше съвсем случайно. Доведох дъщеря си на кастинга за сериала и докато чакахме да дойде нейния ред ,разбрах ,че се търсят и лица за мъжки роли. Съвсем спонтанно се записах и се оказа, че съм подходящ за определения персонаж от продукцията.

 

3. Какво мислите за платените кастинги и участвали ли сте в такива ?

Не! Всичко беше ясно от самото начало. Нямаше нищо скрито. Фактът , че само срещу 10лв. екип ще дойде в моя град (на място),  ме устройваше идеално! Няколко пъти пропускаме кастинги с дъщеря ми, именно поради факта ,че е далеч и нямаме нужното време и възможност да отидем.
За първи път участваме

 

4. Какво мислите за репортажите на “Господари на ефира”, в които се опитаха да опетнят името на сериала и какво бихте казали на хората, които им вярват?

Крайно време е хората в България да проумеят, че не всичко което казват по телевизията е вярно! И не всичко, което се пише в интернет е истина! В тази високотехнологична ера е много лесно да фабрикуваш новини и да манипулираш хората !

 

5. Каква е емоцията, която изживяхте на кастинга и по време на снимачния процес?

Това за мен бе една нова и непозната „сцена” на изява. Доста по различна от танцувалните ми изяви до сега. Определено ми хареса !!!

 

6. Как бихте описали организацията на кастинг кампанията и на снимачния процес на сериала “Лъжливи рими”?

Организацията беше на ниво !
Лесно се сработихме с екипа.
Всичко беше толкова естествено, сякаш се познаваме отдавна и не ни е за първи път. Колкото и нескромно да прозвучи, предложих няколко идеи в процеса на снимките и те бяха приети радушно. Така че, целият снимачен процес бе едно голямо забавление!

 

7. Защо според вас в повечето български продукции участват едни и същи популярни лица?

Не мога да си го обясня . Може би защото всички, типично по български, залагат на „сигурното“. А именно на популярните лица от екрана и публичното пространство , като гаранция за успех.

 

8. От вашия опит познавате ли много случаи, в които български продуценти дават шанс на нови и недоказани лица?

Нямам опит в кинопродукции. До сега съм се снимал само в два музикални клипа като танцьор.

 

9. Бихте ли препоръчали агенция за подбор на кадри Film Casting BG и защо?

Да, коректна фирма с професионално тношение

 

 

 

 

 

Очаквайте първият български хип  хоп сериал „Лъжливи рими“ през Септември 2018г. Продукцията е продуцирана от Plovdiwood Ent. и Devil Cinema. 

Можете да кандидатствате за новите продукции, които са реалити формат „Аз ставам звезда“ и детски-тийн сериал „Академия за таланти“ на www.akademiazatalanti.com Тези продукции са продуцирани от Exclusive Media Entertainment.