Станислава Азова беше избрана да стане част от комисията към кастинга за детски-тийн сериал „Академия за таланти“ и реалити формат „Аз ставам звезда“.

 

Станислава Азова – АВА е завършила Музикална Академия “проф. Панчо Владигеров”-София с класическо пиано и глас. Музикант, психолог, лектор. С богат опит пред камера- снимала се е в клипове като изпълнител, фотосесии – лични и за списания, участвала е в телевизионни предавания, интервюта, сценични участия – с пеене и танц.

 

През 2004 година печели наградата за Най- добра изпълнителка на телевизия ММ.

 

През 2006 година сингълът й “Make Me High” влиза в европейските класации за клубна музика и достига топ 10 на най-слушаните песни.

 

В момента е Консултант по Позитивната Психотерапия,треньор по личностно усъвършенстване и хармонични взаимоотношения, магистър по Артистични психо-социални практики и Психодрама. Участник във “ Втори Национален Конгрес по Клинична Психология с международно участие” в София.

Започва обучението си в Терапия с глас и звук , след като в процеса на работата си осъзнава силното въздействие на звука, музиката , изкуството и танца върху човека и благотворното им влияние върху психичното. Използва арт подходи и техники , трансформационни дихателни техники и прана лечение и психотерапия като допълнителни подходи и инструменти в работата си.

Завършва обучението си за фасилитатор по Интегрални констелации към “ Школа по Интегрални констелации и еволюционни техники” – Италия.

Иницииран енергиен лечител по системите Прана, Рейки и Омни Хийлинг с повече от 10 годишен опит. Обучавана в йога нидра релаксация и ащанга виняса йога.

Развивайки своите таланти, през 2009 година завършва курс за Терапевтично рисуване с пръсти, а през 2018 –та прави своя дебют с главна роля в първия български хип- хоп сериал “Лъжливи Рими”.

Има много телевизионни участия в различни предавания по психологични теми, защото Психичната Превенция е изключително важна за здравето на всеки един от нас. През 2017 г взема участие в Национална Кръгла Маса на тема “Родителите- Конфликтите-Агресията и Закрилата на децата” в Четиридесет и четвъртото народно събрание към Комисия по въпросите на децата, младежта и спорта.

 

Следвайки думите на великия Федерико Фелини : “ Човек трябва да живее сферично, в много направления” тя определя себе си като Творец на собствения си живот.

 

Цялостно интервю с Станислава Азова можете да видите тукhttp://akademiazatalanti.com/?p=327

 

Посетете фейсбук страницата ни: https://www.facebook.com/akademiqzatalanti