Агенция за подбор на кадри FILM CASTING BG прави поредица от интервюта на персонажи, които са с роля в продукцията „Лъжливи рими“. Въпросите към всички са еднакви, а отговорите се пускат без редакция. 

Абонирайте се за YOUTUBE канала на „Лъжливи рими“, където ще можете да гледате сериала онлайн – https://www.youtube.com/channel/UCMPCTqcf5dUdVy8y-FYayTQ

 

Интервю със Станислава Азова (АВА) – участва в сериала „Лъжливи рими“.

 

1. Разкажете за вас накратко.

Казвам се Станислава Азова- Ава. Музикант, психолог, творец . Чувствам себе си като артист на сцената на живота си. През 2004 г спечелих наградата на телевизия ММ за певица на годината. През 2005 година подписах договор с UNIVERSAL France за сингъла Make Me High, който пожъна голям успех в европейските денс чартове . Майчинството сложи край на музикалната ми кариера, но сега сцената ме призова отново – първо като лектор и водещ на психологични тренинги, а след това и с главна роля в сериала “Лъжливи Рими”

2. За първи път ли се явихте на кастинг и мислихте ли, че ще бъдете избрани?

Това беше втория кастинг, на който се явявам, но не, не съм имала очаквания. За мен това беше по-скоро предизвикателство към мен самата

 

3. Какво мислите за платените кастинги и участвали ли сте в такива ?

Това беше първия платен кастинг . Мисля, че е в реда на нещата – това са все пак наети зали, екип, който се грижи за организацията, а и в крайна сметка всеки може да прецени къде и за какво да си даде парите. За съжаление, има структури тип пирамиди , които злоупотребяват с доверието на хората, но това може да бъде срещнато в различни сфери на живота ни и не бива да слагаме всичко под общ знаменател.

 

4. Какво мислите за репортажите на “Господари на ефира”, в които се опитаха да опетнят името на сериала и какво бихте казали на хората, които им вярват?

Хвърлянето на кал върху “ неудобните” винаги ме е гневяло. Този начин на поведение-“ ще очерним другите, за да блеснем ние” е меко казано недостоен. В крайна сметка обаче, всички сме свидетели на това, как жълтата преса с откровените лъжи е най- четената в България! А и не само! Може би затова фразата – “не е важно какво пишат за теб, важното е да не ти бъркат името” в някаква степен е “ лекарство “ срещу тази епидемия!

5. Каква е емоцията, която изживяхте на кастинга и по време на снимачния процес?

Бях развълнувана. и много любопитна. За мен снимането в сериал беше мечта! Как да не съм щастлива! Още една сбъдната мечта! Изключително съм благодарна за това, че ме избраха за една от главните роли! Наистина не очаквах, но съм щастлива, че продуцентите видяха таланта в мен и ми се довериха! Подкрепата , доверието и напътствията, които получавах от Стелиян Димитров  по време на снимките бяха много ценни за мен. Вярвам, че съм оправдала доверието в мен!

 

6. Как бихте описали организацията на кастинг кампанията и на снимачния процес на сериала “Лъжливи рими”?

Организацията беше изключително добра, особено като се има предвид “ ударите”, които бяха нанесени върху продуцентите!  Чувствах позитивна атмосфера, приятелско и спокойно отношение и подкрепа! За мен това беше много важно! И съм много благодарна, че ме избраха за роля в серила!

7. Защо според вас в повечето български продукции участват едни и същи популярни лица?

Хората обичаме да залагаме “ на сигурно “. По- малко са тези, които поемат риска да избират непопулярни лица, но пък в крайна сметка точно рискувайки и излизайки “ извън рамката” имаме възможността да растем , независимо за каква област от живота става въпрос!

 

8. От вашия опит познавате ли много случаи, в които български продуценти дават шанс на нови и недоказани лица?

Напоследък сме свидетели на много музикални риалити формати, които правят точно това- дават шанс на талантливи хора да изявят себе си! Правят таланта им видим за повече хора! И това е прекрасно!  Хубаво е да виждаме нови талантливи лица по телевизията! Надявам се да има повече продуценти, които да бъдат и откриватели на тези таланти и да виждаме повече нови лица в сериалите и филмите, които се правят.

 

9. Бихте ли препоръчали агенция за подбор на кадри Film Casting BG и защо?

От моя опит с Film Casting BG – да! Защото младостта, вдъхновението и вярата,че няма невъзможни неща са в основата на промяната и възхода!

 

Връзка със Станислава Азова (Ава) тук: https://www.facebook.com/Ava.Azova

 

Очаквайте първият български хип  хоп сериал „Лъжливи рими“ през Септември 2018г. Продукцията е продуцирана от Plovdiwood Ent. и Devil Cinema. 

Можете да кандидатствате за новите продукции, които са реалити формат „Аз ставам звезда“ и детски-тийн сериал „Академия за таланти“ на www.akademiazatalanti.com Тези продукции са продуцирани от Exclusive Media Entertainment.