Агенция за подбор на кадри FILM CASTING BG прави поредица от интервюта на персонажи, които са с роля в продукцията „Лъжливи рими“. Въпросите към всички са еднакви, а отговорите се пускат без редакция. 

Абонирайте се за YOUTUBE канала на „Лъжливи рими“, където ще можете да гледате сериала онлайн – https://www.youtube.com/channel/UCMPCTqcf5dUdVy8y-FYayTQ

 

Интервю с Юлия Русева – участва в сериала „Лъжливи рими“.

 

 

1. Разкажете за вас накратко.

Юлия Стоянова на 56 години.От 6 год. съм по сцените. Не беше съдено това да ми бъде професия, но като 40 годишно хоби натрупах много знания и опит в сценичните изкуства.


2. За първи път ли се явихте на кастинг и мислихте ли, че ще бъдете избрани?

Интуитивно взех решение за участие в сериала, въпреки разнородните мнения в мрежата. Тайно се надявах, че е необходим неординарен типаж като мен.

 

3. Какво мислите за платените кастинги и участвали ли сте в такива ?

Всеки труд на контрагенти трябва да бъде заплащан!

 

4. Какво мислите за репортажите на “Господари на ефира”, в които се опитаха да опетнят името на сериала и какво бихте казали на хората, които им вярват?

Явно се виждаха негативните номенклатурни нападки, което ми подсказа, че в „Лъжливи рими” ще има новаторство! На хората, които им вярват ще кажа да  са благословени и да поддържат старта на хората с нови идеи!!


5. Каква е емоцията, която изживяхте на кастинга и по време на снимачния процес?

Неочаквано позитивна! Заедно с ентусиазма и професионализма имаше прекрасно отношение към актьорите и това поражда желание снимките и общата работа да не свършват!

 

6. Как бихте описали организацията на кастинг кампанията и на снимачния процес на сериала “Лъжливи рими”?

Организацията на кастинга беше точна и акуратна-бяха спазени часове и последователност в организацията на кръговете. Имаше определена прецизност в поставяне на актьорските задачи, за да се види истинския потенциал на всеки кандидат. Снимачният процес протече стегнато и в максимална творческа атмосфера, с активно и прозрачно поставяне на сценичните задачи, което по недвусмислен начин говори за формиране на творчески колектив. Макар и не професионалисти, участниците приеха ролите си като кауза и дадоха максимума от себе си на снимачната площадка.

 

7. Защо според вас в повечето български продукции участват едни и същи популярни лица?

Защото по-лесно се работи с утвърдени вече такива. Рисковете са по-малко, но вероятността за оригиналност и свежест – никаква! Време е да почерпим опит от Западните филмови продукции.

 

8. От вашия опит познавате ли много случаи, в които български продуценти дават шанс на нови и недоказани лица?

За съжаление не!Този опит е характерен за филмопроизводството зад океана.

 

9. Бихте ли препоръчали агенция за подбор на кадри Film Casting BG и защо?

 Да, бих препоръчала тази агенция! Те никога не ме излъгаха в нищо и бяха абсолютно коректни във всичко!

 

 

 

Очаквайте първият български хип  хоп сериал „Лъжливи рими“ през Септември 2018г. Продукцията е продуцирана от Plovdiwood Ent. и Devil Cinema. 

Можете да кандидатствате за новите продукции, които са реалити формат „Аз ставам звезда“ и детски-тийн сериал „Академия за таланти“ на www.akademiazatalanti.com Тези продукции са продуцирани от Exclusive Media Entertainment.