Стоян Любенов беше избрана да стане част от комисията към кастинга за детски-тийн сериал „Академия за таланти“ и реалити формат „Аз ставам звезда“.

 

Стоян Любенов е Актьор, Певец и Водещ.

Актьорската си подготовка получава в Актьорската Студия на БНР и Студията на Театър „Сълза и Смях“. Във филмографията си има повече от петнадесет участия в ТВ Сериали, Телевизионни и Игрални филми, видеоклипове и реклами.

 

Късометражният филм „Моите Кончета“ в който той участва като гласов актьор печели Наградата на Съюза на Филмовите Дейци за 1986г. В категория „Научно – популярен филм“.

 

През 2018г. Печели Голямата награда на Журито на “West Coast Film Festival” в Малибу, в категория „Най-добър актьор“ за ролята на продуцента Стенли в ТВ сериала „Лъжливи Рими“. Повече за наградата можете да прочетете тук: http://akademiazatalanti.com/?p=420

 

Като Певец и Водещ Стоян Любенов работи без прекъсване от 1991г. В кариерата си има стотици участия в концерти, конкурси за красота, модни ревюта, частни и корпоративни партита и събития в България и Западна Европа, включително в „Ковънт Гардън“ и „Уембли Арена“.

 

Интервю със Стоян Любенов и повече информация за него тук: http://akademiazatalanti.com/?p=313