Силвия Рашева е създател на рекламна агенция „Селестиал”, създадена през 2009 година и развивана през годините с много труд и постоянство до нива на доверие на едни от най-големите брандове в света.

Десет години по-късно, Силвия Рашева посещава дигиталния фестивал WEBIT и заедно с екипа на агенцията намира път към още един нов бизнес.

Бъдеще с високи технологии, множество реалности, бъдеще, където лимитът на въображението е единствената граница. От години VR (virtual reality / виртуална реалност) е едно от най-привлекателните средства за забавление и разтоварване по света.

Силвия Рашева: Като пропуснем зациклянето на този бизнес около Ковид пандемията, вече сме разпознаваеми като бранд за VR в България и света. Щастливи сме, че имаме клиенти които запазват залата не само от България, но от цял свят.

Сайт ТУК

Какво ви провокира да подкрепите създаването на филма на Наталия Дукова и Кино Академия за Таланти – “Story-та”?

Провокира ме първо самата Наталия. Изключителна интересна личност с духовни ценности и висока емоционална интелигентност. Филмът е създаден за деца със семейни проблеми. По-важни от децата за мен няма! Да не забравяме, че всички сме деца на този свят, независимо от възрастта ни. Изключително интересна е идеята на филма, кара ни да се замислим за най-малките, които живеят в света на големите и как преживяват семейните проблеми. Филмът е социален и с голямо удоволствие го подкрепяме. Бяхме част от заснемането му, беше истинско удоволствие да видим талантливите млади актьори, които е събрала Наталия. За екипа на клуб „Аватар” беше удоволствие да са част от това.

Трябва ли да се снима повече бг кино и какъв тип кино бихте подкрепяли вие?

Трябва се снимат повече български филми. Имаме изключителни режисьори, сценаристи и актьори. Типа филми, които подкрепям бих свързала с деца, които да излязат от асоциалната среда, в която живеят за съжаление голяма част от подрастващите. Да накараме нашите деца да мислят, да чувстват и да бъдат съпричастни. Апатията е вредна, филми в тази посока бих подкрепила винаги.

Не е клише, че децата са бъдещето, това е факт.

КАНДИДАТСТВАЙТЕ ЗА УЧАСТИЕ В НАШ ФИЛМ ИЛИ СЕРИАЛ ТУК

fbt