Десислава Чилибонова e на 33години, родена е в град Бургас. В момента, Десислава се е посветила изцяло в сферата на изкуството (актьорство и моделство).

„Тези две професии са били винаги част от моята същност през целият ми живот под една или друга форма”, споделя Десислава.

Интервю с Десислава ТУК

Как попадна във филма на Атанас Михайлов и каква е ролята ти в “Кибепрестъпност”?

Във филма “Киберпрестъпност” на Атанас Михайлов попаднах благодарение на “Кино академия за таланти”, където вече втора година се обучавам. Първоначално бях избрана от Атанас Михайлов за роля, която не е толкова отличаваща и заявяваща се! Въпреки това, аз бях щастлива,тъй като е първа моя роля (имам участие и във филма “Murda Boyz”, но само като статист)!

След като отидох на снимките за филма “Киберпрестъпност” и изиграх първоначалната си роля, която Наско ми даде, се случи нещо прекрасно и неочаквано за мен: още на следващия ден Атанас Михайлов ми се обади и ми каза,че иска да ми смени ролята и да ми даде по-голям шанс за изява, каза че е доволен от моето представяне, харесал ме е и е видял голям „хъс и желание в мен”! Аз естествено бях най-щастливия човек на света в този момент!(смея се) Така че новата ми роля е изпълнена: играя директор на училище , роля, в която се заявявам и си партнирам с Явор Колев, което е голяма чест за мен! За представянето си няма да давам оценка, не съм аз човека който трябва да го прави.

Като първа крачка към киното(прохождащо бебе), мисля че се справих добре. Готова съм за много работа, упорит труд и хъс за още много роли в киното, защото го обожавам!

Премиерата на филма е есента(октомври/ноември) в цяла България по кината! Призовавам всички зрители да го гледат, защото е по действителни истории и си струва много да се види!!!

Разбрах, че отскоро си рекламно лице на марка бански костюми – разкажи повече за това ново амплоа – коя е марката, как подписа договор, какво предстои?

Да, от скоро станах рекламно лице на бански костюми и бельо. Марката се казва NUXTA, произвежда се в България и се продава по целия свят! Това ново мое амплоа също е сбъдната мечта (както и киното). Тепърва предстоят още снимки в бъдеще и интересни кадри!

Къде се виждаш след 5 години – ще продължавате ли с актьорството?

През следващите 5 години се надявам на много главни роли във филми. Искам много силно да се докосна до това изкуство в неизмерима дълбочина! Продължавам 100% с актьорството, имам много неразвит потенциал, който искам да разгърна, преживея, да се потопя и сбъдна! Виждам се на голямата сцена… но и на малкия екран! 🙂 

КАНДИДАТСТВАЙТЕ ЗА УЧАСТИЕ В НАШ ФИЛМ ИЛИ СЕРИАЛ ТУК