“Кино Академия за Таланти” има прекрасни новини! Стартираме нов проект – INSIDE FILM – копродукция със седем български артисти, за които ще заснемем седем кратки филма! Атанас Михайлов е един от тях, който с радост ще ви представим. Всички роли ще бъдат изиграни от таланти на Кино Академията.

Кой е Атанас Михайлов:

Актьор, ТВ Водещ, Екстремен спортист и мениджър на Кино Академия. Атанас Михайлов завършва 151-о СОУ в София, със специалност ТЕАТЪР и аудио-визуална техника, а след това актьорство за драматичен театър в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов”. Специализира телевизионно и филмово изкуство в Калифорнийския държавен университет.

Факти от кариерата му:

Певец от успешната момчешка група “Up Down”

Първи участия във филмови продукции: „Едно дете в повече” и „Църква за вълци”

Телевизионна кариера:

Водещ на “МелоТВМания”

Водещ, режисьор, монтажист в City TV

Водещ на предаването “Страх” по NOVA

Главна роля в криминалния сериал „Кантора Митрани“

Роли в ,,Столичани в повече‘‘, ,,Откраднат живот‘‘, „Под прикритие“ и  кино-лентата „Дъвка за балончета“.

През 2018г. Наско и Дани ICE, от култовата група ICE CREAM, създават нова банда , наречена ICE-TEAM. От 2015та година, Наско Михайлов е председател на българската Flyboard федерация и единствен професионален състезател в България, като това е един от 100те екстремни спорта , които практикува. От 2019г. е преподавател в музикално-артистична школа, където помага на младите певци да се превръщат в истински артисти на сцената.

От 2020г. става Мениджър в “Кино Академия за Таланти”

Атанас Михайлов ще създаде в ко-продукция с “Кино Академия За Таланти” своя INSIDE FILM, където ще има възможност да избере за роля някой от вас.

Видео поканата на Атанас Михайлов тук:

Онлайн кастинг от 4 до 12г. тук: Онлайн Кастинг За Деца 4-12г

Онлайн кастинг от 13 до 17г. тук: Онлайн Кастинг За Момичета и Момчета 13-17г.

Онлайн кастинг от 18 до 64г. тук: Онлайн Кастинг за Мъже и Жени 18-64г.