Александър Манев e управител и съосновател на компанията J-point plus, завършил e инженерна специалност Информационни технологии, но се занимава с печатни технологии от самото завършване на висшето си образувание. През 2006-та година заедно със свои партньори  създават компанията Джей пойнт плюс ООД, като част от групата компании на J-point group. Специализират я в областта на дигиталния и офсетов печат за малки и средни тиражи.  Компанията произвежда богата гама от печатни рекламни материали за бизнеса и индивидуални клиенти. 

Част от продуките  на Джей пойнт са:

 • Маркетинг и рекламни материали – брошури, дипляни, флаери, пирамидки, скреч карти и ваучери
 • Кутии, опаковки и етикети – картонени кутии, луксозни кутии с твърда подвързия, кутии с магнитно затваряне, етикети и стикери
 • Корпоративни материали – визитки, каталози, тефтери, папки, календари, хартиени торби, пликове и бланки
 • POS материали – рекламни стелажи, менюта, уоблери, шелфтокъри, некхенгъри, шоукарти
 • Акцидентни материали – покани, картички, сертификати, грамоти, дипломни работи, клипбордове, баджове

  Печатната база на J Point Plus e оборудвана с последните технологии на водещи производители на полиграфическа техника, включително машини за дигитален и офсетов печат, liquid metal печат, дигитално UV лакиране, лазерно рязане и гравиране, ламиниране, преге, щанцоване, рязане, биговане и други довършителни книговезки услуги. 

  Компанията непрекъснато развива своята дейност, инвестирайки в съвременни печатни технологии и предлагайки на своите клиенти иновативни, персонализирани и креативни печатни решения. Стремежът е да се предложи пълна услуга на клиента: от идеята, крейтива и цялостното изпълнение на  печатните материали.
 • Какво ви провокира да подкрепите създаването на филма на Атанас Михайлов и Кино Академия за Таланти?

     Ние, като български бизнес, искаме да подкрепяме български идеи. Атанас е изключително целеустремена личност, с много опит в киното и телевизията, и бяхме щастливи да помогнем за реализацията на филма. Благодарение на техническите възможности на J Point Group успяхме и да смогнем със стандартните кратки срокове за всяка продукция. 

 • Трябва ли да се снима повече бг кино и какъв тип кино бихте подкрепяли вие?

Разбира се и на двата въпроса! Българското кино напредна много през последните години, но все още липсват по-мащабни проекти, от части и заради спонсорите, които предпочитат да подкрепят друг вид индустрии. J Point Group винаги ще отдели нужното внимание за всяко предложение. 

КАНДИДАТСТВАЙТЕ ЗА УЧАСТИЕ В НАШ ФИЛМ ИЛИ СЕРИАЛ ТУК