Може ли да се представиш с няколко думи?

Казвам се Дина КамеНова, на 45 год. Живея в гр. Монтана и работя като началник охрана на магазини Билла, в Монтана.

Профил на Дина ТУК

Каква е твоята роля във филма?

Моята роля вьв филма беше да източвам пари от банковите сметки. Сцената е и с трима Нигерийци, което я прави още по интересна, тьй като репликите са на Английски език.

Как се подготви за нея?

За ролята се подготвях като упражнявах текст, най-различни мимики, лоши погледи и жестове, тьй като играя отрицателна роля.

Помогна ли ти опитът в Кино Академия за Таланти по време на снимките?

Кино Академията ми помогна много, защото там научихме доста интересни и полезни неща, относно заснемането на филм, как да изразяваш различни емоции и като цяло, как да грабнеш и задьржиш интереса на зрителя.

Какво беше усещането да работиш по време на снимките с всички останали хора от екипа?

Усещането, което изпитах на снимачната площадка, не може да сё опише с думи. Почувствах сё специална, и горда, че правим нещо в името на доброто, а факта, че си обграден от професионалисти, прави работата, по-лесна, и гладко протичаща.

Най-готиното нещо, с което ще запомните снимките на филма?

Най-готиното нещо, с което ще запомня снимките? Ами всичко…за мен всяко нещо от снимачните дни, е запомнящо, готино и специално. Искрено се надявам да имам вьзможността да участвам и в други филми, за да мога да развивам потенциала си и да имам вьзможността да сьм сред истински професионалисти ❤️

КАНДИДАТСТВАЙТЕ ЗА УЧАСТИЕ В НАШ ФИЛМ ИЛИ СЕРИАЛ ТУК