Може ли да се представиш с няколко думи?

Казвам се Росица Гатева на 37 години съм от гр.Габрово. Омъжена, с три почти големи момчета, работя като учител в детска градина. Обичам да се забавлявам с приятели, да слушам музика, да гледам филми, да танцувам (обожавам народните танци), но най-много обичам да прекарвам свободното си време заедно със своето семейство.

Профил на Росица ТУК

Каква е твоята роля във филма?

Ролята ми във филма е член на училищния съвет.

Как се подготви за нея?

За ролята се подготвих с помощта на нашите преподаватели от Кино Академия за Таланти.

Помогна ли ти опитът в Кино Академия за Таланти по време на снимките?

Да, определено ми помогна и бих казала, че във всеки миг на съмнение се сещах за съветите и насоките, които ни даваха нашите преподаватели.

Какво беше усещането да работиш по време на снимките с всички останали хора от екипа?

Усещането е неописуемо, тръпката да си пред камера е чувство, което те презарежда с много положителна енергия и бих била много щастлива ако отново имам възможността да участвам в такъв мащабен проект.

Най-готиното нещо, с което ще запомните снимките на филма?

Времето прекарано на снимачната площадка е незабравимо, имаше моменти на колебание, на тревога, на съмнения, на притеснения, имаше и моменти на смях и несъмнено времето прекарано на снимките е преживяване, което както за мен, така и за колегите носи емоции за цял живот. Забавлявахме се, поработихме и всички дадохме най-доброто от себе си.

Искам да благодаря на г-н Михайлов за доверието и дадената ми възможност да бъда част от неговия невероятен проект, както и да изживея магията на киното. Желая слънчево и усмихната лято на целия екип иии до нови срещи!

КАНДИДАТСТВАЙТЕ ЗА УЧАСТИЕ В НАШ ФИЛМ ИЛИ СЕРИАЛ ТУК