Може ли да се представиш с няколко думи?

Казвам се Симона Тодорова, на 15 години. Изучавам Испански език в Пловдивска хуманитарна гимназия. Обичам фотографията и се чувствам еднакво добре и пред, и зад камера. Мечтая да стана модел и актриса, както и да се занимавам с туризъм. 

Каква е твоята роля във филма?

Във филма “Киберпрестъпност” играя новата – Мира. Ние сме пет приятелки и сме така наречените “лоши момичета”, нагли и безпардонни, груби и безцеремонни. 

Как се подготви за нея?

Подготвих се за ролята си с помощта на Атанас Михайлов и неговите насоки за игра пред камера, както и с помощта на целия екип на Кино Академия за Таланти. 

Помогна ли ти опитът в Кино Академия за Таланти по време на снимките?

Да, определено заниманията в Академията ми дадоха повече увереност да се справя с ролята. 

Какво беше усещането да работиш по време на снимките с всички останали хора от екипа?

Усещането да участвам във филма и да работя с целия екип беше страхотно и е една моя сбъдната мечта. Да видя как се случва магията на киното от първо лице беше невероятно изживяване. 

Най-готиното нещо, с което ще запомните снимките на филма?

Най-готиното нещо, с което ще запомня филма, е цялостното преживяване да участвам в снимачен процес. Няма конкретна случка или нещо, което да откроя. Впечатлена бях от всичко и всички, от професионалното отношение към нас, които сме все още деца, от снимачния екип. Запазих невероятни спомени от целия процес! 

КАНДИДАТСТВАЙТЕ ЗА УЧАСТИЕ В НАШ ФИЛМ ИЛИ СЕРИАЛ ТУК