Може ли да се представиш с няколко думи?

Казвам се Василена Спасова. На 38 години от гр. София, но живея в Благоевград от 18г. Омъжена съм, с две деца. Работя като преподавател в ЮЗУ “Неофит Рилски.” Обичам приключенията и затова се впуснах в това предизвикателство.

Профил на Василена ТУК

Каква е твоята роля във филма?

Играя бизнес дамата Янева.

Как се подготви за нея?

Основно с насоките на режисьора по време на репетициите.

Помогна ли ти опитът в Кино Академия за Таланти по време на снимките?

Това, което ми беше най-полезно от академията бяха насоките, които ни даваха водещите по време на упражненията, както и възможността да се проверя до колко мога да се отпускам и абстрахирам от хората около мен, за да вникна в задачата и да я изпълня възможно най-концентрирано и точно.

Какво беше усещането да работиш по време на снимките с всички останали хора от екипа?

Аз съм отборен играч и обичам екипната работа. Изключително щастлива се чувствам, когато попадна някъде, където всеки знае каква задача има, изпълнява качествено в името на общата цел. Всички от екипа бяха много отзивчиви и грижовни към мен предвид факта, че бях бременна в деветия месец. За мен беше лесно и приятно да бъда част от цялото.

Най-готиното нещо, с което ще запомните снимките на филма?

За мен цялото преживяване беше готино! Един от най-забавните моменти беше, когато приключих и последната сцена и трябваше вече да си тръгвам, когато към мен се приближи една от актрисите и с небрежен жест ме докосна по корема и попита: “Няма ли вече да ти махат това?”, мислейки си, че бременния ми корем е реквизит :). Доста се посмяхме! Приятно ми стана и когато ме изпратиха с думи на благодарност за свършената работа. Винаги е хубаво, когато се чувстваш оценен. 

Поздрав!

Василена

КАНДИДАТСТВАЙТЕ ЗА УЧАСТИЕ В НАШ ФИЛМ ИЛИ СЕРИАЛ ТУК