С какво ще запомните снимките на филма си?

Тоталната концентрация, която ми се наложи да имам, за да изконтролирам процеса, от което страдаше всичко останало- никаква организация на личните ми вещи- телефона, запалката и бутилките ми с бъз бяха по всяко време пръснати навсякъде из Аватара/ VR клуба, в който снимахме, най- интересното място и наш дом за седмица/. Шоуто, което си правим по време на снимки- ако се снима бекстейджа, то това е 12 часово представление със смях, драми и любовни случки … И да не забравя, че имахме малък пожар, който наложи своевременна евакуация, понеже в кадър има истински огън с био гориво! А последното, което е първо- личните ми взаимоотношения с всеки един, грижата за техния емоционален и физически комфорт!

Все пак, ако трябваше да избирате актьор или режисьор? Бихте ли снимали филм отново – в каква роля и защо?

Изненада- аз имам мъничко появяване във филма. Хахах, обичам импровизациите и когато се наложи, спасявам положение. А дали ще играя – сигурно, само да си напиша нещо подходящо и да усетя нуждата.

С какво / Как ви помогна опитът Ви с Кино Академия за Таланти?

Първо – сигурност и самочувствие, което може да дойде само с опита, а Кино Академия ми даде възможност и доверие да се развихря, според натрупванията си в годините – вече 6 години сме заедно и сбъдваме мечти – това е!

Актьорите от Академията – защо ги избрахте точно тях? Какъв беше процесът на работа с тях?

Всеки в този каст е избран по различен начин, но винаги чрез каст. Някои са през видео задачи, други- на живо, трети са подготвяни на базата на впечатление от всичките години в Академията. Както и визията, която се препокрива с идеята и представата за персонажите. Обичам ги и мисля, че всеки си е на мястото! Заслужено!

КАНДИДАТСТВАЙТЕ ЗА УЧАСТИЕ В НАШ ФИЛМ ИЛИ СЕРИАЛ ТУК