Кино Академия за Таланти организира и Ви кани на БЕЗПЛАТЕН онлайн кастинг за малки и големи от 4 до 64г. за участие в няколко кино и телевизионни продукции:

Гледайте тийзър на филма на “Кино Академия за таланти” – Чудовища

Гледайте тийзър 1 на сериала на “Кино Академия за таланти” – Истински рими

Гледайте тийзър 2 на сериала на “Кино Академия за Таланти” – Истински рими

Проектите ще обхванат територията на цялата страна. Ще бъде дадена уникална възможност на всички, които смятат, че имат талант и артистичност. ВСИЧКИ участници в посочените продукции ще бъдат избрани посредством този предварителен национален КАСТИНГ. Няма нужда да сте завършили или да сте учили актьорско майсторство. Достатъчно е да смятате, че имате какво да покажете и да искате да го постигнете.

На кастингите и снимките на наши продукции ще имате възможност да си партнирате с популярни личности.

Следващият, който ще спечели роля, ще бъде някой от вас!

Кино Академия за Таланти дава възможност и на хора в неравностойно положение да участват в нашите проекти и да се включат в кастингите ни в цялата страна.

ОРГАНИЗАЦИЯ:

Кастингът е национален и се провежда онлайн, а одобрените кандидати се канят на втори кръг, който се провежда на живо в най-големите 7 града в страната: София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Враца

По време на втори кръг, одобрените кандидати ще работят с професионален КИНО екип, с който ще снимат част от филмова сцена и ще си партнират с популярен актьор.

Всички кръгове на кастинга са БЕЗПЛАТНИ. 

При събития на живо се спазват всички противоепидемиологични мерки!

Внимание!

Най-добрите кандидати ще бъдат поканени за работа с продуценти и режисьори, свързани с Кино Академия за таланти

Възрастовите категории са:

Деца:

За деца от 4 до 12г. информация и кандидатстване на този линк: НАТИСНЕТЕ ТУК

Тийнейджъри:

За тийнейджъри от 13 до 17г. информация и кандидатстване на този линк: НАТИСНЕТЕ ТУК

Мъже и жени:

За мъже и жени от 18 до 64г. информация и кандидатстване на този линк: НАТИСНЕТЕ ТУК

Какво представлява проектът INSIDE Филм?

INSIDE Филм е първи по рода си проект, който представлява кратък филм за вътрешния свят на артист, избран от екипа на “Кино Академия за Таланти”.На базата на създадената история се подготвя сценарий, по който всички роли се изиграват от избрани таланти от “Кино Академия за Таланти”.

Поканени са 7 български значими личности от различни сфери на изкуството и развлекателната индустрия. Техните Inside филми ще поставят началото на културно-развлекателна пореда за българските специални личности, според впечатлението и критерия на лектори в Академията. Целта е тези лични преживявания и усещания, претворени в картини, да останат като културно наследство за идните поколения.

Предвидено е разпространение на национално и международно ниво, чрез участие във фестивали и кино форуми, като интересът към проекта вече е налице.

Форматът дава възможност за директен достъп и влизане в кино индустрията на нови лица и таланти от всички възрастови категории.

Този формат е първи подобен за Българския пазар и се презентира изцяло от Кино Академия за таланти, а възможностите, които дава на участниците са без аналог.

Нашата цел е всеки участник да се почувства сигурен в собствения си успех и да пробва силата на потенциала си.

Мисия и ценности:

Ние в Кино Академия за таланти знаем, че всеки криен талант в себе си, който чака да бъде открит и развит.

Това, което искаме да откроим е не красотата като идеал, а израстването на таланти в насоки като социализация, усещане за лидерство, самочувствие, увереност, желание за реализация и мотивация за успех. Това са качества, които изграждат фундаментална основа за развитие на всяка личност, бореща се в свят с ожесточена конкуренция във всеки отрасъл.

В този смисъл, ценностите, които искаме да създадем и изградим в нашите таланти, са същите, които ще Ви изградят като по-добри и успешни хора.

Не пропускайте възможността! Очакваме Ви!

Деца:

За деца от 4 до 12г. информация и кандидатстване на този линк: НАТИСНЕТЕ ТУК

Тийнейджъри:

За тийнейджъри от 13 до 17г. информация и кандидатстване на този линк: НАТИСНЕТЕ ТУК

Мъже и жени:

За мъже и жени от 18 до 64г. информация и кандидатстване на този линк: НАТИСНЕТЕ ТУК