Кино Академия за Таланти е най-голямата и най-успешната академия за таланти и продуцентска компания за последните години. Фирмата организира и Ви кани на БЕЗПЛАТЕН онлайн кастинг за малки и големи от 4 до 67г. за участие в нови кино и телевизионни продукции. Спечелете главна, второстепенна или епизодична роля, предизвикайте се и се потопете в света на киното.

За период от една година, Кино Академия за Таланти постави РЕКОРД в реализирани продукции, като продуцира 4 филма, с разпространение от Alexandra Films:

КАНДИДАТСТВАЙТЕ ЗА УЧАСТИЕ В НАШ ФИЛМ ИЛИ СЕРИАЛ ТУК

Кастингът, който организираме за деца, мъже и жени от 4 до 67г., е за няколко нови продукции, които ни предстоят, а именно:

  1. Международна филмова ко-продукция
  2. Детски игрален филм
  3. Пълнометражен филм
  4. Сериал

Какво казват медиите за Кино Академия за Таланти, четете тук

За предишна наша кампания, можете да прочете тук:

Гледайте трейлър на филма на “Кино Академия за таланти” – Чудовища

Гледайте трейлър на филма на “Кино Академия за Таланти” – “Murda Boyz – Махленска класа”

Гледайте тийзър 1 на сериала на “Кино Академия за таланти” – Истински рими

Гледайте тийзър 2 на сериала на “Кино Академия за Таланти” – Истински рими

Проектите ще обхванат територията на цялата страна, както и на още поне една друга държава. Разпространението на реализираната продукция ще бъде международно. Ще бъде дадена уникална възможност на всички, които смятат, че имат талант и артистичност. ВСИЧКИ участници в посочените продукции ще бъдат избрани посредством този предварителен национален КАСТИНГ. Няма нужда да сте завършили или да сте учили актьорско майсторство. Достатъчно е да смятате, че имате какво да покажете и да искате да го постигнете.

На кастингите и снимките на наши продукции ще имате възможност да си партнирате с популярни личности.

Следващият, който ще спечели роля, ще бъде някой от вас!

Прочетете повече за наши успешно реализирани таланти на сайта ни.

Кино Академия за Таланти дава възможност и на хора в неравностойно положение да участват в нашите проекти и да се включат в кастингите ни в цялата страна.

ОРГАНИЗАЦИЯ:

Кастингът е национален и се провежда онлайн, а одобрените кандидати се канят на втори кръг, който се провежда на живо в най-големите 7 града в страната: София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Враца или Плевен

По време на втори кръг, одобрените кандидати ще работят с професионален КИНО екип, с който ще снимат част от филмова сцена и ще си партнират с популярен актьор.

Всички кръгове на кастинга са БЕЗПЛАТНИ. 

Внимание!

Най-добрите кандидати ще бъдат поканени за работа с продуценти и режисьори, свързани с Кино Академия за таланти

Възрастовите категории са:

Деца:

За деца от 4 до 12г. информация и кандидатстване на този линк: НАТИСНЕТЕ ТУК

Тийнейджъри:

За тийнейджъри от 13 до 17г. информация и кандидатстване на този линк: НАТИСНЕТЕ ТУК

Мъже и жени:

За мъже и жени от 18 до 64г. информация и кандидатстване на този линк: НАТИСНЕТЕ ТУК

Какво още трябва да знаете?

На базата на подготвенте сценари, всички роли в нашите продукции се изиграват от избрани таланти от “Кино Академия за Таланти”, като разпределението на роли се прави според впечатлението и критерия на лекторите в Академията, а окончателен подбор се прави от режисьора на всяка продукция.

Предвидено е разпространение на национално и международно ниво, чрез участие във фестивали и кино форуми, като интересът към проектите е огромен, още повече, че предишните продукции на Кино Академия са много успешни.

Форматът дава възможност за директен достъп и влизане в кино индустрията на нови лица и таланти от всички възрастови категории.

Този формат е първи подобен за Българския пазар и се презентира изцяло от Кино Академия за таланти, а възможностите, които дава на участниците са без аналог.

Нашата цел е всеки участник да се почувства сигурен в собствения си успех и да пробва силата на потенциала си.

Мисия и ценности:

Ние в Кино Академия за таланти знаем, че всеки крие талант в себе си, който чака да бъде открит и развит.

Това, което искаме да откроим е не красотата като идеал, а израстването на таланти в насоки като социализация, усещане за лидерство, самочувствие, увереност, желание за реализация и мотивация за успех. Това са качества, които изграждат фундаментална основа за развитие на всяка личност, бореща се в свят с ожесточена конкуренция във всеки отрасъл.

В този смисъл, ценностите, които искаме да създадем и изградим в нашите таланти, са същите, които ще Ви изградят като по-добри и успешни хора.

Не пропускайте възможността! Очакваме Ви!

Деца:

За деца от 4 до 12г. информация и кандидатстване на този линк: НАТИСНЕТЕ ТУК

Тийнейджъри:

За тийнейджъри от 13 до 17г. информация и кандидатстване на този линк: НАТИСНЕТЕ ТУК

Мъже и жени:

За мъже и жени от 18 до 64г. информация и кандидатстване на този линк: НАТИСНЕТЕ ТУК