Филмът “Киберпрестъпност” е с основна тема за опасностите в интернет. Сценарист и режисьор е Атанас Михайлов. Лентата е съвместен проект на Кино академия за таланти (продуцент) и Главна дирекция “Борба с организираната престъпност” и е по действителни събития. Сред темите във филма са случайните запознанства в социалните мрежи, които често се превръщат в кошмар, изнудваните момичета от педофили, както и училищния тормоз между съученици, които се снимат тайно в съблекалните след час по физическо и пускат видеата в интернет.

Официални партньори на филма ТУК

КАНДИДАТСТВАЙТЕ ЗА УЧАСТИЕ В НАШ ФИЛМ ИЛИ СЕРИАЛ ТУК

Филмът има важната мисия да бъде своеобразен учебен материал, когато служители на ГДБОП разговарят с ученици в училищата и им разясняват опасностите от пребиваването в интернет. Съвместно с ГДБОП, филмът ще бъде показван в държави и училища в цяла Европа.

„На всеки 37 секунди се извършва по едно интернет престъпление някъде по света“, казва режисьорът и сценарист Атанас Михайлов.
Интервю с Атанас Михайлов ТУК

Във филма участват Алесандър Велев, Явор Колев, Тервел Пулев и др.

Филмът осигури роли за над 40 възпитаника на Кино Академия за Таланти в различни възрасти от 5 до 60 години. Това е огромна крачка за всеки от тях, защото с участие в главна или епизодична роля в пълнометражен филм, портфолиото на всеки от участниците става изключително интересно за режисьори и продуценти и така “колелото е завъртяно”.

Прочетете повече за участниците:

Атанас Михайлов – режисьор и сценарист

Анастасия Карелова

Анджелина Георгиева

Александра Димитрова

Божидара Томова

Десислава Чилибонова

Дина Каменова

Цеца Плачкова

Доби Главинчева

Емил Костов

Кристиана Берганска

Петя Христова

Радослав Колев

Росица Гатева

Самоел Ованесян

Симона Йорданова

Симона Тодорова

София Райкова

Василена Спасова

Анита Романова

Мартин Глушков

Повече за филма в медиите: