Филмът “Story-та” беше замислен като късометражен, но ще излезе като пълнометражен, с още една продукция на Кино Академия за Таланти и ще може да дебютира през късната есен на 2023г. по кината в страната.

Историята е за 12 тийнейджъри, които заедно с едно малко 6-годишно момиченце се събуждат в непознато пространство, без да знаят как са попаднали там и дали изобщо ще могат да излязат. Никой не познава никого от останалите, което е предпоставка за паники, влюбвания, скандали, бой.

КАНДИДАТСТВАЙТЕ ЗА УЧАСТИЕ В НАШ ФИЛМ ИЛИ СЕРИАЛ ТУК

„Първоначално, заглавието на филма беше различно. Действието се развива в място, което е тъмно, непознато и без изход, за което никой нищо не знае“, разказва Наталия Дукова, режисьор и сценарист на филма.

Филмът осигури роли за над 20 възпитаника на Кино Академия за Таланти в различни възрасти от 5 до 50 години. Това е огромна крачка за всеки от тях, защото с участие в главна или епизодична роля в пълнометражен филм, портфолиото на всеки от участниците става изключително интересно за режисьори и продуценти и така “колелото е завъртяно”.

Прочетете повече за участниците:

Наталия Дукова – Режисьор/Сценарист

Цветелина Пенчева

Габриела Йовчева

Ния Добрева

Теделин Томова

Катерина Куртева

Бойко Павлов

Ростислав Лефтеров

Ивайло Якимов

Радостин Тепавичаров

Далия Ангелова

Елия Йорданова

Лора Костадинова

Лазар Панев

Както и други участници от Кино Академия за Таланти.

Повече за филма в медиите:


https://www.bta.bg/bg/news/lik/478779-aktrisata-nataliya-dukova-pravi-rezhisyorski-debyut-s-fentazi-film

https://artportal.news/pulsat-na-denq/aktrisata-nataliya-dukova-pravi-rezhisyorski-debyut-s-fentazi-film/

https://www.actualno.com/cinema/populjarnata-bylgarska-kosplejyrka-ezy-summers-se-snima-v-debuten-fentyzi-film-news_1998349.html